ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Εκεί θα διεξαχθεί το ματς ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός

Ανακοινώθηκε η έδρα που θα φιλοξενήσει το ματς της 3ης Ιανουαρίου, μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Παναθηναϊκού.

Οριστικό: Εκεί θα διεξαχθεί το ματς ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός

Στο Καλίνινγκραντ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Παναθηναϊκού, η οποία θα αποτελέσει το πρώτο επίσημο ματς του τριφυλλιού για τη νέα χρονιά (3/1/20). Έπειτα από αρκετές διαβουλεύσεις, οι Ρώσοι βρήκαν τη λύση του Καλίνινγκραντ, το οποίο απέχει 1.000 χιλιόμετρα από τη Μόσχα, για να φιλοξενηθούν τα δύο ματς που έχουν να δώσουν στην Ευρωλίγκα με την Αρμάνι και τον Παναθηναϊκό, στο διάστημα όπου η MegaSport Arena δεν θα είναι διαθέσιμη, λόγω εκδηλώσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.