ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Η πιο “έξυπνη” καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Ήρθε στον Παναθηναϊκό για να δώσει βάθος στη θέση του σέντερ φορ και με τις εμφανίσεις του διεκδικεί επάξια θέση στην ενδεκάδα.

Η πιο

“Ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει την ευκαιρία να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα σε ένα μεγάλο όσο και ιστορικό σύλλογο. Όταν σου κάνει πρόταση ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς εύκολα να αρνηθείς. Έχω μάθει πολλά για την ιστορία της ομάδας και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο. Πέρυσι με την ομάδα Νέων της Πόρτο κατέκτησα τα πάντα και είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο αυτών των ηλικιών. Όμως έχω φιλοδοξίες ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό, να σκοράρω γκολ και να δώσω χαρά στον κόσμο. Η βασική θέση μου είναι σέντερ φορ αλλά μπορώ να παίξω και ως δεύτερος επιθετικός”.

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χουάν Χοσέ Περέα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι αναζητούσαν έναν νεαρό, ταλαντούχο και εξελίξιμο φορ, ώστε να δοθεί βάθος στη γραμμή κρούσης πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο 19χρονος φορ από την Κολομβία γνωστοποίησε από την αρχή ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να παίξει ποδόσφαιρο και να δείξει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η θητεία του στις ακαδημίες της Πόρτο και το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αν και νωρίς, ο Περέα αποδεικνύεται ως μια από τις πιο έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Ο Κολομβιανός έχει περάσει ως αλλαγή στα ματς με τον ΟΦΗ, τον Άρη και τον Ολυμπιακό, ωστόσο και στις τρεις συμμετοχές του έχει προλάβει να δείξει πολλά. Ταχύς, μαχητικός και διψασμένος για διάκριση, έχει συμμετοχή στις καλύτερες φάσεις που δημιούργησαν οι πράσινοι, “πέφτοντας” ωστόσο σε μία κακή… εποχή. Με τον ΟΦΗ, κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μακέντα, ενώ στο ματς με τον Άρη πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χθες, πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Κολοβό. Η παρουσία του έγινε άμεσα αντιληπτή από την άμυνα των “ερυθρολεύκων”, με τον 19χρονο να κερδίζει το πέναλτι που δυστυχώς δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Περέα βρίσκεται μέσα στις φάσεις, δε φοβάται να βάλει τα πόδια του στη “φωτιά” και με τη μαχητικότητά του παρασύρει και τους υπόλοιπους.

Δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού, καθώς δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, ωστόσο σε μία κακή περίοδο για τον Παναθηναϊκό, στα ματς με ΟΦΗ και Άρη, ήταν από τους ελάχιστους, αν όχι ο μοναδικός παίκτης που έδειξε… κάτι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο ντέρμπι ήταν σίγουρα ένας από τους διακριθέντες για το τριφύλλι.

Αν συνεχίσει στα ίδια επίπεδα, δεν αργεί η ώρα του πρώτου του γκολ, όπως και η επιβράβευση από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος δεν θα σκεφτεί να του δώσει φανέλα βασικού, εφόσον δει ανάλογη συνέχεια από τον νεαρό. Άλλωστε, όπως ο ίδιος δήλωσε μετά το ματς: “Είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό το πρωτάθλημα και θεωρώ, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν στην ομάδα και με βοήθησαν να ενταχθώ σε αυτή”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...