ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έγινε στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι: Η ομιλία και τα χειροκροτήματα

Ικανοποιημένοι αλλά παράλληλα... απογοητευμένοι οι πράσινοι. Το κλίμα από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τι έγινε στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι: Η ομιλία και τα χειροκροτήματα

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχοντας την “πλάτη” στον τοίχο, λόγω των πολύ κακών εμφανίσεων και των ηττών από τον ΟΦΗ και τον Άρη. Η εικόνα του στο ντέρμπι ήταν αντιστρόφως ανάλογη από εκείνη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με το τριφύλλι να ισοφαρίζει σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μολό στο 90ο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού έδειξαν χαρακτήρα και φανέρωσαν σημάδια ανάκαμψης, ωστόσο κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι, ελέω και της παρέμβασης του Δώνη, ο οποίος τους προέτρεψε να ευχαριστήσουν τον κόσμο που πήγε στο ΟΑΚΑ να τους στηρίξει και όχι να πανηγυρίσουν την ισοπαλία.

Η ψυχολογία ήταν σαφώς ανεβασμένη, ωστόσο τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα στα αποδυτήρια. Η ικανοποίηση για τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα ήταν φανερή, ωστόσο υπήρχε και εκνευρισμός καθώς οι παίκτες πίστευαν ότι θα μπορούσαν να επικρατήσουν του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, αφού έδειξαν πολύ καλύτερη εικόνα από τους αντιπάλους τους στο γήπεδο, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης, έδωσε το σύνθημα με την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του: “Αν παίξουμε με πάθος μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά πράγματα. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, αλλά να καταλάβουμε πως έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Πρέπει να παλεύουμε. Δεν κοιτάμε πίσω. Πάμε όλοι μαζί μπροστά”, είπε ο κόουτς του τριφυλλιού, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παίκτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.