ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Περέα δίνει στον Παναθηναϊκό αυτό που του έλειπε

Η ενέργεια και η διάθεση που βγάζει ο Περέα είναι στοιχεία που έλειπαν από τον Παναθηναϊκό, γι αυτό και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκαν πολύτιμα.

Ο Περέα δίνει στον Παναθηναϊκό αυτό που του έλειπε

Η ενέργεια και η διάθεση που βγάζει ο Περέα είναι στοιχεία που έλειπαν από τον Παναθηναϊκό, γι αυτό και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκαν πολύτιμα.

Ο νεαρός Κολομβιανός άσος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη βασικός με το τριφύλλι, αλλά έχει αγωνιστεί ως αλλαγή στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, τον Αρη και τον Ολυμπιακό. Τι έκανε σε αυτά τα ματς; Κέρδισε πέναλτι στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ το οποίο δεν μέτρηση στο ματς του “Κλεάνθης Βικελίδης” και χθες αναστάτωσε την άμυνα του “αιώνιου αντίπαλου” και κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι υπέρ της ομάδας του.

Ο Περέα δεν έχει τόσο καλή τεχνική κατάρτιση, όσο άλλοι επιθετικοί στον Παναθηναϊκό. Διαθέτει, όμως, στοιχεία τα οποία έλειπαν τώρα από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Κι αυτά είναι το πάθος, η ενέργεια, η διάθεση, η ταχύτητα. Με όλα αυτά να τα βγάζει στο χορτάρι από τη στιγμή που μπήκε 0 19χρονος, ο Μακέντα απελευθερώθηκε, η άμυνα του Ολυμπιακού πιέστηκε περισσότερο και οι “πράσινοι” κυριάρχησαν βάζοντας δύσκολα στους Πειραιώτες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνολικά, τον Περέα και τον… κάθε Περά θα τον κρίνουμε στη διάρκεια. Δεν μπορούμε, όμως, να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα βγάζει αυτό το παιδί στο γήπεδο. Πολλές φορές η διάθεση και… κάψα για ποδόσφαιρο είναι καλύτερα από την όποια τεχνική και ποιότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.