ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πόνεσε πολλούς η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αντίδρασή του, πόνεσε κόσμο και κοσμάκη που από χθες άρχισε να πουλάει προπαγάνδα.

Πόνεσε πολλούς η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αντίδρασή του, πόνεσε κόσμο και κοσμάκη που από χθες άρχισε να πουλάει προπαγάνδα.

Βλέπετε, δεν ήταν λίγοι από… Πειραιά μεριά που θεωρούσαν ότι με βάση την εικόνα του “τριφυλλιού”, θα έκαναν περίπατο στο ΟΑΚΑ. Και τι δεν ακούσαμε και δε διαβάσαμε αυτές τις μέρες. Για “τεσσάρες”, για “διασυρμούς”, για “δημόσιο εξευτελισμό του Παναθηναϊκού”.

Η γνωστή κασέτα από τους γνωστούς ερυθρόλευκους προπαγανδιστές, που έχουν ακόμα και σήμερα το θράσος να έχουν δημόσιο βήμα και να λένε ή να γράφουν τα δικά τους.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.874 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από χθες το βράδυ, το… έργο γύρισε και η γραφικότητα ξεπέρασε κάθε όριο. Σύμφωνα με τους ειδικούς αναλυτές, που εδώ και μέρες έλεγαν για άνετες επικρατήσεις του Ολυμπιακού κλπ, τώρα οι ερυθρόλευκοι δεν… “κάηκαν” για τη νίκη και έδωσαν το ντέρμπι στον Παναθηναϊκό για να “ανασάνει”. Για να γελάς ή για να κλαις; Ας κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, ας κάνουν την αυτοκριτική τους και ας αφήσουν τις γνωστές μπουρδολογίες με σκοπό τον αποπροσανατολισμό. Τελικά, ακόμα και τώρα πολλούς τους… πονάει ο Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...