ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Σένκεφελντ: Ένα θηρίο που δίνει σιγουριά στην άμυνα

Το ντεμπούτο του Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν κάτι παραπάνω από καλό. Ο Ολλανδός στόπερ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

Σένκεφελντ: Ένα θηρίο που δίνει σιγουριά στην άμυνα

Το ντεμπούτο του Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν κάτι παραπάνω από καλό. Ο Ολλανδός στόπερ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

Μπορεί να μην ήταν 100% έτοιμος, αλλά ο Γιώργος Δώνης τον εμπιστεύτηκε με όλα όσα είδε στις προπονήσεις και έπειτα από συζητήσεις που είχε μαζί του. Ο Ολλανδός στόπερ, που αποκτήθηκε στα… τελειώματα της μεταγραφικής σεζόν, μπήκε στη μάχη, ντεμπούταρε σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και ήταν εξαιρετικός.

Μπορούμε να πούμε ότι ο Σένκεφελντ ήταν σχεδόν αλάνθαστος στο παιχνίδι του. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες με τους αντιπάλους του, έβγαζε δύναμη στις τοποθετήσεις του και τα «κοψίματα», στον αέρα ήταν ανίκητος, ενώ έδινε και μια σιγουριά στην πράσινη άμυνα. Εδινε μια ηρεμία στα μετόπισθεν, έχοντας ως παρτενέρ του τον Πούγγουρα.

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ολλανδός «βράχος» μετά το χθεσινό του ντεμπούτο παίρνει θέση στην ενδεκάδα στα επόμενα παιχνίδια. Αν το πρώτο δείγμα αποτελεί μια πρώτη γεύση από τη συνολική του εικόνα, τότε το βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έβαλε στις τάξεις του έναν αμυντικό που του έλειπε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.