ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλήρωση panathinaikos24: Κερδίστε 2 εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ!

Πάρτε μέρος στην κλήρωση panathinaikos24.gr και κερδίστε δυο εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ, προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Κλήρωση panathinaikos24: Κερδίστε 2 εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ!

Πάρτε μέρος στην κλήρωση panathinaikos24.gr και κερδίστε δυο εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ, προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Για μια ακόμη χρονιά το panathinaikos24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε μια καταπράσινη χρονιά και να απολαύστε τη μαγεία του ΟΑΚΑ! Η ιστοσελίδα μας σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε δυο εισιτήρια διαρκείας και να δώσετε το «παρών» στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης, σε όλα τα παιχνίδια. Ελληνικό πρωτάθλημα, Κύπελλο και φυσικά Ευρωλίγκα σας περιμένουν στη δική σας θέση στο ΟΑΚΑ.

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και κερδίστε δυο εισιτήρια διαρκείας. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι μια μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τους αναγνώστες του panathinaikos24.gr.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εσείς κάνετε τα εξής:

LIKE στο άρθρο.

SHARE το κείμενο στο προφίλ σας.

Γράφετε #panathinaikos24.

Η μεγάλη κλήρωση για δυο τυχερούς που θα κερδίσουν δυο εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...