ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι, σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός με το σκηνικό να γίνεται πιο χειμωνιάτικο αν και η θερμοκρασία δεν θα πέσει.

Καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι, σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός με το σκηνικό να γίνεται πιο χειμωνιάτικο αν και η θερμοκρασία δεν θα πέσει.

Ο καιρός αναμένεται να «χαλάσει» από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου και από τα βορειοδυτικά, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα αρχικά θα εντοπίζονται στο Βόρειο Ιόνιο, αλλά βαθμιαία και μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και κατά τόπους τη Μακεδονία.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επηρεαστούν τα περισσότερες ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με τα φαινόμενα να έχουν κίνηση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Τις απογευματινές και κυρίως τις βραδινές ώρες της Τρίτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών της Χαλκιδικής και των Σποράδων.

Εξαίρεση αποτελούν η Κρήτη και τα Νότια Δωδεκάνησα όπου τα φαινόμενα θα είναι περιορισμένα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.