ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οριστικό: Αυτό είναι το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Αλλάζει ονομασία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οριστικό: Αυτό είναι το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Αποφασισμένος ο Αλέξης Τσίπρας ώστε η Κουμουνδούρου να “πάρει την ατζέντα” της κλιματικής αλλαγής στη χώρα μας. Στην ΚΠΕ που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη. Πότε και με ποιους θα έχει έτοιμο το Πρόγραμμα ο Γιώργος Σταθάκης.

Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει το όνομά του, σε μια κίνηση σηματοδότησης της σημασίας που δίνει στον αγώνα για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος.

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι της Κουμουνδούρου και που συζητείται και με τους συμμάχους της Προοδευτικής Συμμαχίας, είναι το κόμμα να μετονομαστεί σε “ΣΥΡΙΖΑ- Πράσινη Αριστερά”. Ως προς τη λέξη “Πράσινο” δεν υπάρχουν αντιρρήσεις, πολύ περισσότερο καθώς η Προοδευτική Συμμαχία θα ενοποιηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο του Μαρτίου και, συνεπώς, δεν έχει λόγο ύπαρξης στον τίτλο του κόμματος. Ωστόσο κάποιοι -κυρίως από τους συμμάχους- τονίζουν πως θα πρέπει να μετονομαστεί σε “ΣΥΡΙΖΑ-Πράσινη Συμμαχία”, αφού ο τίτλος του ΣΥΡΙΖΑ εμπεριέχει τον όρο αριστερά (ΣΥνασπισμός ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς).

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι τελικές αποφάσεις για το όνομα θα ληφθούν στο Συνέδριο, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος και με τον τρόπο αυτό να εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ την μεγάλη ανάγκη της εποχής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Το κίνημα αυτό, άλλωστε, στην Ευρώπη λαμβάνει πολύ μεγάλες διαστάσεις, με πρωταγωνιστή, μάλιστα, την ίδια τη νεολαία- κάτι που έχει καθυστερήσει να συμβεί στη χώρα μας, η οποία δεν φημίζεται παραδοσιακά και για το οικολογικό, περιβαλλοντικό της κίνημα. Ο στόχος της έκφρασης του περιβαλλοντικού κινήματος, όμως, εκ των πραγμάτων θέτει στην Κουμουνδούρου να τροποποιήσει μέρος του προγράμματός της και να απαρνηθεί τομείς της κυβερνητικής της πολιτικής, που δεν συμβάδιζαν με τις προτεραιότητες και τους στόχους του οικολογικού- περιβαλλοντικού κινήματος που δεν συμβάδιζαν με τις προτεραιότητες και τους στόχους του οικολογικού-περιβαλλοντικού κινήματος.

Πηγή: news247

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.