ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μολό: “Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, ξέρεις ότι έχεις μεγάλες υποχρεώσεις”

Οι δηλώσεις του σκόρερ των "πρασίνων" στο ντέρμπι αιωνίων, Γιοάν Μολό.

Μολό:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιοάν Μολό στην εφημερίδα “Πράσινη”:

Για τα συναισθήματά του μετά την πρώτη συμμετοχή στο ντέρμπι: «Πολύ δυνατά. Περίμενα το παιχνίδι όλη την εβδομάδα και χαίρομαι που σκόραρα. Δεν πετύχαμε το σκοπό μας, γιατί θέλαμε την νίκη, αλλά παίξαμε καλά. Απόλαυσα το γκολ μου, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα. Το άθλημα είναι ομαδικό και όχι ατομικό».

Για το στοιχείο που «αφύπνισε» τον Παναθηναϊκό«Ένα παιχνίδι διαρκεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Εμείς δε σταματήσαμε να παλεύουμε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Στο ντέρμπι είχαμε την ενδεδειγμένη νοοτροπία και δεν τα παρατήσαμε, ακόμη κι όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε. Πιέσαμε και δικαιωθήκαμε, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό έχει σημασία στο ποδόσφαιρο, ποτέ να μην τα παρατάς».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.851 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ετοιμότητά του: «Έχω δουλέψει με ένταση και μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες του παιχνιδιού».

Για τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασαν στο Κορωπί: «Είναι φυσιολογικό ότι θα υπάρξουν και τέτοιες καταστάσεις. Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα που έχει πίεση, μας παρακολουθούν πολλοί οπαδοί και χαίρονται ή στενοχωριούνται από τα αποτελέσματά μας. Έχουμε ευθύνη απέναντί τους. Όταν φοράς αυτή την φανέλα ξέρεις, ότι έχεις μεγάλες υποχρεώσεις. Μία μεγάλη ομάδα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και όταν ανήκεις σε αυτήν, το αποδέχεσαι».

Για το πέναλτι: «Ήταν οδηγία του προπονητή. Αυτός μου ζήτησε να το εκτελέσω. Εγώ ήμουν έτοιμος, ο προπονητής μου είπε να το χτυπήσω και ανέλαβα την ευθύνη. Όταν τον κοίταξα και είδα ότι μου είχε εμπιστοσύνη για την εκτέλεση, δε θα μπορούσα να πω όχι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...