ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τόμας: “Αν μείνουμε ενωμένοι και παίξουμε σκληρά, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε”

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο δεύτερο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Τόμας:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντεσόν Τόμας στην “Πράσινη”:

Για τα ματς με τη Μακάμπι και τη Φενέρ: «Σίγουρα δείξαμε βελτίωση στον αγώνα με την Φενέρ. Απέναντι στην Μακάμπι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και θέλαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα ειδικά στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Ήταν μια καλή εμφάνιση, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο γι’ αυτό. Η ομάδα διαθέτει πραγματικά πολύ καλά παιδιά που θέλουν να δουλέψουν. Επίσης έχουμε πολλά όπλα και αν μείνουμε ενωμένοι και παίξουμε σκληρά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε

Για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”: «Η παρουσία μου στον Παναθηναϊκό είναι σχετικά μικρή, αλλά κι από την περσινή μου εμπειρία ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικές προσωπικότητας είναι για τον σύλλογο ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ήταν πολύ αγαπητοί και το πάθος που είχαν για την ομάδα είναι κάτι απίστευτο. Με όλα όσα πέτυχαν κατάφεραν να κάνουν τον Παναθηναϊκό ένα ξεχωριστό κλαμπ. Ήταν πολύ συγκινητικές στιγμές, ειδικά για τον πρόεδρο και τους ανθρώπους που ήταν κοντά τους. Είναι πολύ σημαντικό που ο πρόεδρος συνεχίζει αυτή την κληρονομιά, γιατί με κινήσεις σαν αυτό το τουρνουά δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσομε καλύτερα την ιστορία και όλα όσα αντιπροσωπεύει ο σύλλογος. Όταν τα αντιλαμβάνεσαι αυτά, θέλεις να παλέψεις ακόμη πιο σκληρά για την φανέλα που φοράς και να τιμήσεις κι εσύ με τον τρόπο σου τους ανθρώπους που μεγάλωσαν τον σύλλογο».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...