ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Η Νέα Σμύρνη και ο Οκτώβρης της… αντεπίθεσης

Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογική τόνωση από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την οποία καλείται να κεφαλαιοποιήσει -για αρχή- στη Νέα Σμύρνη αλλά και τα τρία ματς που ακολουθούν εντός Οκτωβρίου.

Παναθηναϊκός: Η Νέα Σμύρνη και ο Οκτώβρης της... αντεπίθεσης

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει “σφυγμό” εντός αγωνιστικού χώρου, μέσω της εμφάνισής του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” πάλεψαν σε όλο το ματς και έδειξαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν το κάτι παραπάνω, πέρα από την ισοπαλία που ήρθε στο φινάλε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μολό (1-1). Παράλληλα, οι παίκτες του Δώνη έδειξαν ότι… αδίκησαν τους εαυτούς τους στα προηγούμενα ματς, στα οποία ηττήθηκαν με τα χέρια κάτω, από τον ΟΦΗ και τον Άρη.

Άπαντες στο τριφύλλι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στο κακό διάστημα των τριών πρώτων αγωνιστικών, στις οποίες η συγκομιδή ήταν πενιχρή, με μόλις έναν βαθμό κερδισμένο από τους διαθέσιμους εννέα και τέρματα 2-8. Η εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν αντιστρόφως ανάλογη και μέσω αυτής, οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να κάνουν… όσα δεν έκαναν στα προηγούμενα παιχνίδια, αρχίζοντας να μαζεύουν “τρίποντα” στο σακούλι τους.

Ο πρώτος στόχος του Γιώργου Δώνη και των ποδοσφαιριστών του είναι να μεταφερθούν όλα τα θετικά στοιχεία από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ στη Νέα Σμύρνη. Την Κυριακή (29/9), ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και θέλει να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Νίκη, η οποία δεν θα έρθει μέσω της φανέλας, αλλά απαιτείται προσπάθεια, πείσμα και αποτελεσματικότητα, καθώς ο Πανιώνιος μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση (τελευταίος στη Super League) αλλά πάντα έβρισκε τρόπο να δυσκολεύει το τριφύλλι στην έδρα του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενδεχόμενη νίκη επί του Πανιωνίου θα δώσει κι άλλη “ανάσα” ψυχολογίας στους πράσινους, όπως φυσικά και τους πρώτους τρεις βαθμούς στη φετινή Super League. Έπειτα, οι “πράσινοι” θα έχουν μπροστά τους έναν απαιτητικό Οκτώβρη, με τρεις αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες όπως η Ξάνθη, ο Ατρόμητος και η Λάρισα, οι οποίες προηγούνται των δύο back to back ντέρμπι με τους “δικέφαλους”, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Τα τέσσερα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού

29/9 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 5/10 Παναθηναϊκός – Ξάνθη 19/10 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 26/10 Παναθηναϊκός – Λάρισα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.