ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Γοητεύει” η Γρανάδα, γκολ στο Μονακό!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: “Γοητεύει” η Γρανάδα, γκολ στο Μονακό!

Το πρόγραμμα της Τρίτης (24/09) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Εμβόλιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις για Primera Division και Ligue 1, ενώ συνεχίζεται η δράση και στο Μεξικό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το στοίχημα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Σε τρομερή φόρμα η Γρανάδα

Στις 20:00, στο Χοσέ Θορίγια του Βαγιαδολίδ, η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Γρανάδα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη La Liga.

Η Βαγιαδολίδ, μετά τη νίκη της πρεμιέρας στην έδρα της Μπέτις, μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Βιγιαρεάλ με 2-0 δεχόμενη τα τέρματα στο 77ο και 89ο λεπτό. Ελαφρυντικό για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας το γεγονός πως έχει δώσει μόλις ένα εντός έδρας παιχνίδι μέχρι σήμερα, στο οποία έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Οσασούνα.

Η Γρανάδα κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας το Σάββατο το βράδυ όταν υπέταξε την Μπαρτσελόνα με 2-0 στην έδρα της. Πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνες και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη επί των πρωταθλητών. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για τους ανδαλουσιάνους, μετά τα διπλά στις έδρες των Εσπανιόλ (0-3) και Θέλτα (0-2)! Κατατάσσεται στην 3η θέση με 10 πόντους και στο -1 από την κορυφή!

Η Βαγιοδολίδ δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και υποδέχεται μία ομάδα που “πετάει” αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η Γρανάδα σε τρεις εξόδους της έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει 9 φορές! Επιλογή μας το διπλό DNB, σε απόδοση 2.30. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Με γκολ το ντέρμπι της Κυανής Ακτής

Στις 22:00, στο Λουί Ντε, η Μονακό υποδέχεται τη Νις στο τοπικό ντέρμπι της νότιας ακτής στη Γαλλία.

Μετά από έξι αγωνιστικές οι Μονεγάσκοι παραμένουν δίχως νίκη (0-3-3) με τέρματα 7-14 και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την εντός έδρας ήττα με 3-4 από τη Μαρσέιγ, το Σάββατο απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην έδρα της Ρεμς. Υπό πίεση ο Ζαρντίμ, που οφείλει να αξιοποιήσει καλύτερα το ποιοτικό υλικό της ομάδας.

Αντιθέτως, η Νις έχει κάνει ενθαρρυντικό ξεκίνημα στη σεζόν και με 12 πόντους (4-0-2) βρίσκεται στην 3η θέση, στο -3 από την κορυφή. Το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας της Ντιζόν με 2-1, ανατρέποντας το γρήγορο προβάδισμα των αντιπάλων.

6/6 Goal/Goal και Over για τη Νις, 3/6 Goal/Goal και 5/6 Οver για τη Μονακό. Αναμένουμε να δούμε ένα ακόμη παιχνίδι με γκολ απόψε, οπότε επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Συνήθεια το G/G για Τίγκρες και Πουέμπλα

Τα ξημερώματα, στις 03:00, στο Estadio Universitario του Μοντερέι και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για την Απερτούρα του Μέξικο, αναμετρώνται η Τίγκρες με την Πουέμπλα.

Στην 8η θέση βρίσκεται η Τίγκρες, μετρούσε πέντε σερί 1-1 για το πρωτάθλημα, πριν την ήττα της Πέμπτης με 2-1 στην έδρα της Κρουζ Αζούλ.

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Πουέμπλα, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 18η θέση. Μετρά πέντε σερί G/G, 1-3 ηττήθηκε από την Σαν Λουίς, 3-2 από τη Μοντερέι.

Με πολλά γκολ τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων, θα επιλέξουμε να εμφανιστεί το Goal/Goal και στην αποψινή αναμέτρηση, σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...