ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο «φύλακας άγγελος» του Παναθηναϊκού!

Ο Σωτήρης Βετάκης με αφορμή το 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» γράφει για τη μοναδικότητα του «πράσινου οργανισμού», την σταθερά που αποτελεί πυλώνα της ομάδας του και καταγράφει τα αγωνιστικά θετικά και αρνητικά της.

Ο «φύλακας άγγελος» του Παναθηναϊκού!

« Ο Παύλος ήταν «εκεί», ο Θανάσης ήταν «εκεί» και 15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών», όχι για να θυμηθούν ό,τι οι δύο χαρισματικοί παράγοντες τους έδωσαν τόσα χρόνια, (άλλωστε ποιος έχει ξεχάσει..) αλλά για να αποδώσουν ξανά τιμές εις μνήμην των ανθρώπων που πήραν απ’ το χέρι μικρό τον Παναθηναϊκό και τον μεγάλωσαν!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...