ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μόλις δύο νίκες στη Νέα Σμύρνη από το 2013 μέχρι σήμερα (Vids)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σε μια έδρα που μετράει μόλις δύο νίκες τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός καλείται την Κυριακή να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη. Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει με το… αριστερό τη φετινή σεζόν. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρούν δυο ισοπαλίες και δύο ήττες. Μετά το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο τριφύλλι θέλουν να φύγουν με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, πράγμα διόλου εύκολο αν δει κανείς τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών. Παράλληλα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα, η οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να… ξεφύγει από το μείον.

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι φιλοξενείται σε μια έδρα, στην οποία από το 2013 και μετά μετράει μόλις δύο νίκες. Βέβαια το γήπεδο του Πανιώνιου είναι μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους πράσινους.

Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός είχε φύγει με το διπλό την 13η αγωνιστική της Super League τη σεζόν 2012-13 με 1-2. Το σκορ για το τριφύλλι είχε ανοίξει ο Αντώνης Πετρόπουλος με ωραίο σουτ από δεξιά στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης. Τα τέρματα για τους πράσινους διπλασίασε ο Λούκας Βύντρα με υπέροχο σουτ από τα 30 μέτρα, μετά από πάσα σε εκτέλεση φάουλ. Το μοναδικό που κατάφερε ο Πανιώνιος σ’ αυτό το ματς ήταν να μειώσει με γκολ του Ντούνη από την μικρή περιοχή.

Σκόρερ: Πετρόπουλος (24′), Βύντρα (28′), Ντούνης (78′) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος (20′ κιτ.), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο (52′ κιτ.), Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (82′ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (88′ Σο), Πετρόπουλος (85′ Τοτσέ) .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης (56′ κιτ.), Ρόκας, Κούρος, Ρόβας (89′ Σάμαρης), Γουνδουλάκης (74′ Καμπάνταης, 86′ κιτ.), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46′ Μενδρινός)

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Η δεύτερη πράσινη νίκη είχε έρθει τη σεζόν 2017-18 και μάλιστα με εμφατικό τρόπο μιας και το τριφύλλι είχε επικρατήσει με 3-0 στη Νέα Σμύρνη. Ήταν η  28η αγωνιστική όταν οι πράσινοι κόντρα στην διοικητική τους ανυπαρξία κατάφεραν να φύγουν με μια εμφατική νίκη από τη Νέα Σμύρνη. Στο 35ο λεπτό του αγώνα ο Λουτσιάνο με υπέροχη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το δρόμο για το… διπλό. Το δεύτερο γκολ για το τριφύλλι ξεκίνησε από τα πόδια του Λουτσιάνο με τον Λουντ να παίρνει την μπάλα να σουτάρει και να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Κότνικ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Μολίνς στο 87ο λεπτό του αγώνα μετά από πανέμορφη συνεργασία με τον Ματίας Γιόχανσον. Σίγουρα αυτό ήταν ένα από τα πιο εύκολα… διπλά του τριφυλλιού στην έδρα του Πανιώνιου.

Σκόρερ: Λουτσιάνο 35’, Λουντ 38’, Μολίνς 87’

Πανιώνιος: Κότνικ (46′ Μπαντής), Σπιριντόνοβιτς (58′ Γεσίλ), Βλάχος (70′ Παπαγεωργίου), Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος, Μασούρας, Σαββίδης, Ντουρμισάι

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης (72′ Μολίνς), Μουνιέ (86′ Στάικος), Λουντ, Λουτσιάνο (84′ Χατζηγιοβάνης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος

Το ματς της σεζόν 2012-13:

Το ματς της σεζόν 2017-18:

Exit mobile version