ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Tα δύσκολα που έρχονται για τον Παναθηναϊκό

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τα κρίσιμα ματς που έρχονται για τον Παναθηναϊκό και την ανάγκη να «χτιστεί» ένα σερί, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Tα δύσκολα που έρχονται για τον Παναθηναϊκό

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τα κρίσιμα ματς που έρχονται για τον Παναθηναϊκό και την ανάγκη να «χτιστεί» ένα σερί, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρασε και πλέον κάθε αναφορά σε αυτό πρέπει να σταματήσει. Ναι, οι «πράσινοι» έδειξαν επιτέλους θετικά σημάδια, έπαιξαν ως ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, έβγαλαν ενέργεια και πάθος (στοιχεία τα οποία δεν είχαν στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος), αλλά υπάρχει και συνέχεια. Ντέρμπι… τέλος, λοιπόν. Το ζητούμενο για την ομάδα, η οποία έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις δυο βαθμούς, είναι η διάρκεια. Συνεπώς, ούτε κάποιος πανηγυρίζει επειδή στον εν λόγω αγώνα παρουσιάστηκε μια νορμάλ εικόνα, ούτε πρέπει να μείνει εκεί.

Για να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη ότι μπαίνουν στον σωστό δρόμο, θα πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν νίκες και να «χτίσουν» ένα μικρό σερί. Μέχρι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η ομάδα έχει να δώσει τέσσερα ματς κόντρα σε Πανιώνιο (εκτός), Ξάνθη (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και ΑΕΛ (εντός). Αποτελεί υποχρέωση όλων σε αυτά τα παιχνίδια, το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρό όπως στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» και βελτιωμένο σε τομείς σημαντικούς, όπως η δημιουργία. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν βάλει όλα κι όλα τρία γκολ στο πρωτάθλημα κι αυτά ΜΟΝΟ με πέναλτι. Αρα, λοιπόν, σε αυτό το κομμάτι φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα και ο Γιώργος Δώνης καλείται να βρει τη λύση, προκειμένου η ομάδα του να αλλάξει πρόσωπο και να φτάνει στα γκολ, τα οποία θα φέρουν τις νίκες.

Το ματς στη Νέα Σμύρνη μόνο εύκολο δε θα είναι. Ο Πανιώνιος παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό. Ακόμη και ψυχολογικά να το δούμε, όταν σε μια έδρα δεν «περνάς» (μόλις δυο νίκες από το 2012 και μετά!), πηγαίνεις με μια παραπάνω πίεση για να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα έχει ένα εξτρά βάρος στην πλάτη του, το οποίο και υποχρεούται να διαχειριστεί. Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να έρθει την Κυριακή, ώστε το… κουμπί να γυρίσει και σιγά σιγά η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να δείξει τι πραγματικά μπορεί να διεκδικήσει φέτος, μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα που είχε με όλα όσα συνέβησαν τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Για τα αγωνιστικά, περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες. Ο Γιώργος Δώνης θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για να διορθωθούν οι αδυναμίες, θα κάνει τις δοκιμές του για την ενδεκάδα, με τον Περέα να θεωρείται σχεδόν σίγουρος για την κορυφή της επίθεσης, μετά τον τραυματισμό του Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ