ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με Περέα και 4-4-2

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Παναθηναϊκός: Με Περέα και 4-4-2

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει το τριφύλλι.

Ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζεται να δώσει στον νεαρό Περέα φανέλα βασικού, επιβραβεύοντάς τον για τις καλές του εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς και δη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ελλείψει και του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος θα επιστρέψει μετά τη διακοπή.

Όπως όλα δείχνουν, το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο Δώνης στη Νέα Σμύρνη θα είναι το 4-4-2, με τους Μπουζούκη, Κολοβό και Ζαχίντ να διεκδικούν τη θέση δίπλα στον 19χρονο Κολομβιανό επιθετικό.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.