ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν οι τέσσερις “κομμένοι”

Ξανά στις προπονήσεις οι τέσσερις "κομμένοι" που συνεχίζουν να μην υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν οι τέσσερις

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να “απαλλαγεί” κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού από τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη και δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο συμβόλαιο από άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Μέχρι πρότινος, οι Άντονι Μουνιέ, Φάνης Τζανδάρης, Βαγγέλης Οικονόμου και Παναγιώτης Αρμενάκας προπονούνταν ατομικά, ωστόσο από σήμερα θα ενσωματωθούν με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, σύμφωνα με τη Sportday.

Το γεγονός αυτό δεν αλλάζει στο παραμικρό τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ωστόσο είναι κάτι που έπρεπε να συμβεί, καθώς η FIFA υποχρεώνει τους συλλόγους να ενσωματώνουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τους ποδοσφαιριστές που δεν βρήκαν ομάδα στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.