ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο νέος κώδικας συμπεριφοράς της Euroleague

Η Euroleague ανακοίνωσε τους νέους κανόνες με στόχο τη διατήρηση της τάξης στα γήπεδα όπου διεξάγονται ματς της διοργάνωσης.

Ο νέος κώδικας συμπεριφοράς της Euroleague

Η ECA παρουσίασε τον νέο κώδικα συμπεριφοράς για τους φιλάθλους, όσον αφορά τα ματς της Euroleague και του Eurocup, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών. Η Euroleague διατηρεί το δικαίωμα αποβολής από το γήπεδο ή άρνηση εισόδου σε αυτό σε όποιον δεν συμβιβάζεται με τον κώδικα. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες, υπεύθυνοι του τομέα ασφαλείας της διοργάνωσης θα επισκεφθούν τα γήπεδα για ενημέρωση των εκάστοτε υπευθύνων ασφαλείας.

Στην ανακοίνωσή της, η Euroleague τονίζει ότι θα προβλέπονται σοβαρές κυρώσεις σε όσους δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της.

Βάσει του νέου κώδικα, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με αλκοολούχα ποτά που έχουν αγοραστεί έξω από αυτό, με προϊόντα καπνού (τσιγάρα και λοιπά) ή παράνομες ναρκωτικές ουσίες, φυσικά η είσοδος με κάθε μορφή όπλου, ενώ γίνεται σαφές πως απαγορεύεται η ρίψη αντικειμένων, όπως και η είσοδος στο γήπεδο χωρίς κάποιος να είναι ντυμένος. Κάθε φίλαθλος θα υπόκειται σε σωματικό έλεγχο, ενώ θα ελέγχονται και τα πανό ή πλακάτ με διάφορα μηνύματα που θέλει κάποιος να περάσει στις κερκίδες.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.