ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κάνει το «5×5» η Ίντερ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Κάνει το «5x5» η Ίντερ!

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές συνεχίζονται και αυτό γεμίζει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (25/09)! Το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι… απτόητα και συνεχίζουν κανονικά τη δράση τους. Στο προσκήνιο των επιλογών μας, είναι οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Επιπλέον, σημείο προκύπτει και από το πρωτάθλημα Σουηδίας. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Winmasters. Πάμε τώρα στα προγνωστικά μας!

Ανεβαίνει στην κορυφή η Ίντερ

Η Serie A έχει ξεκινήσει δυναμικά και η διεκδίκηση του τίτλου προμηνύεται συναρπαστική. Η Ίντερ, του Αντόνιο Κόντε, θέλει να απειλήσει τη Γιουβέντους, και έχει μπει με φόρα στο πρωτάθλημα. Σήμερα, για την τέταρτη αγωνιστική, οι «Νερατζούρι» υποδέχονται τη Λάτσιο. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν παύουν να είναι το φαβορί.

Με τον Κόντε στον πάγκο, η Ίντερ φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να παίρνει νίκες. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, αλλά κάποια πράγματα κάνουν… μπαμ! Οι «Νερατζούρι» προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στο «Derby della Madonnina» επί της Μίλαν, με 0-2. Συνολικά, έχουν κάνει το «4×4» έως τώρα και πάνε για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αναμένεται να έχουν σημαντικές απουσίες. Θα παραταχθεί λοιπόν η καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Η Λάτσιο από την άλλη πήρε την πρώτη της νίκη στη Serie A. Κέρδισε την Πάρμα με 2-0 στο «Ολίμπικο» και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών πρώτων αγωνιστικών. Δεν έχουν ξεκινήσει με το… δεξί οι «Λατσιάλι» στο φετινό πρωτάθλημα, και θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση. Αμυντικά παρουσιάζουν κενά, ενώ και επιθετικά δεν έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά για να διεκδικήσουν κάτι θετικό στο Μιλάνο.

Συμπερασματικά, το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και πάνε με φόρα για τη νίκη. Θα τους εμπιστευτούμε και θα πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.07.

Μπορεί τη νίκη η Αθλέτικ

Στη La Liga τώρα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο δοκιμάζεται απόψε στην έδρα της Λεγκανές. Το ματς θα γίνει στις 20:00. Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει φτάσει αισίως στην έκτη αγωνιστική του.

Μετά από πέντε παιχνίδια που έδωσε λοιπόν η Λεγκανές, φιγουράρει στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, χάρη στην ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Βαλένθια. Αυτή η αναμέτρηση, έγινε την περασμένη αγωνιστική. Πριν, η Λεγκανές μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν σε καμία περίπτωση και πρέπει να σοβαρευτούν άμεσα. Δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και δεν φαίνεται να έχουν την ποιότητα να ανταποκριθούν στην επίθεση.

Αντίθετη είναι η πορεία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Η ομάδα του Γκαριτάνο είναι στη δεύτερη θέση, και έχει και αγώνα λιγότερο. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πρόσφατα, φιλοξένησε την Αλαβές και την κέρδισε εύκολα με 2-0. Να σημειωθεί, ότι στην πρεμιέρα η Αθλέτικ είχε επικρατήσει της Μπαρτσελόνα, δείχνοντας τα… δόντια της!

Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν να υπερέχουν σε ποιότητα. Είναι σε φόρμα και μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς απόψε. Επιλέγουμε 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 1.96.

Κερδίζει η Μονπελιέ

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία, και στη Ligue 1. Η συγκεκριμένη διοργάνωση βρίσκεται στην έβδομη αγωνιστική της. Σήμερα λοιπόν, στις 20:00, θα διεξαχθεί το Μονπελιέ – Νιμ. Ένα ματς με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η Μονπελιέ στάθηκε αντάξια των περιστάσεων την προηγούμενη αγωνιστική. Έπαιξε στην έδρα της Μαρσέιγ και κατάφερε να φύγει αλώβητη. Με το τελικό 1-1, έβαλε έναν βαθμό στο σακούλι. Μάλιστα, της ακυρώθηκαν και δύο γκολ μέσω VAR. Γενικά, είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που χάνει δύσκολα. Σήμερα όμως, θα παίξει μόνο για τη νίκη.

Η Νιμ από την άλλη, έχει και αυτή οκτώ βαθμούς, όπως η Μονπελιέ. Δεν ξεκίνησε καλά στη Ligue 1, όμως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, νίκησε με 1-0 την Τουλούζ. Δεν έχει ένα ρόστερ που εντυπωσιάζει, αλλά δεν είναι και αμελητέα ποσότητα. Η σημερινή της αποστολή πάντως, είναι δύσκολη.

Στην έδρα της, η Μονπελιέ βγάζει ένα πιο επιθετικό πρόσωπο. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Νιμ και να κερδίσει. Καταλήγουμε λοιπόν στον «άσο», σε απόδοση 2.00.

«Καίγεται» η Έστερσουντ

Το τελευταίο ματς που μας απασχολεί στοιχηματικά σήμερα, είναι από την Α’ Σουηδίας. Ένα πρωτάθλημα όχι τόσο εμπορικό, όσο τα προηγούμενα, αλλά που μπορεί να βγάλει δυνατά σημεία. Κάτι τέτοιο εντοπίσαμε στο Έρεμπρο – Έστερσουντ.

Οι γηπεδούχοι είδαν το αήττητο σερί των τριών αγώνων να χαλάει στο ματς με τη Νόρκεπινγκ. Η αντίπαλός τους ήταν πολύ ανώτερη και το 3-0 τα λέει όλα. Βέβαια, η Έρεμπρο έχει καταφέρει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, έχει αγωνιστικά θέματα, αλλά τη παραμονή μπορεί να την εξασφαλίσει.

Δεν πάνε το ίδιο καλά τα πράγματα για την Έστερσουντ. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Τελευταία, αυτή από τη Φάλκενμπεργκ με 1-0. Μόλις μια νίκη στα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει η Έστερσουντ, που οφείλει να συνέλθει. Είναι σε δύσκολη θέση και πρέπει να πάρει αποτέλεσμα απόψε.

Το ένστικτο της επιβίωσης θεωρούμε ότι θα λειτουργήσει σήμερα για τους φιλοξενούμενους. Η Έστερσουντ «καίγεται» για βαθμούς και η Έρεμπρο δεν τρομάζει. Θα ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE