ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκτός ΟΑΚΑ με την Ξάνθη

Θέμα προέκυψε με τη χρήση του ΟΑΚΑ και ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να δώσει αλλού το ματς με τους Ακρίτες.

Παναθηναϊκός: Εκτός ΟΑΚΑ με την Ξάνθη

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η συγκάτοικός του στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις για να διευθετήσουν το ζήτημα που έχει προκύψει με τον χλοοτάπητα του γηπέδου, που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Οι δύο ομάδες περιμένουν να μάθουν από την αρμόδια εταιρεία το πότε θα “τρέξει” το θέμα της αποκατάστασης του χλοοτάπητα και θεωρείται σίγουρη η προσωρινή αλλαγή έδρας για το ματς με την Ξάνθη.

Μέχρι στιγμής, στο τριφύλλι δεν έχουν “κλειδώσει” την έδρα στην οποία θα αγωνιστούν κόντρα στους Ακρίτες, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.