ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

PAO ALIVE: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα

PAO ALIVE: Αυτό είναι το ποσό που έχει μπει μέχρι και σήμερα για τη διάσωση του Παναθηναϊκού.

PAO ALIVE: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα

PAO ALIVE: Αυτό είναι το ποσό που έχει μπει μέχρι και σήμερα για τη διάσωση του Παναθηναϊκού.

Ο απλός κόσμος της ομάδας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και βάζει από το υστέρημά του, με σκοπό να δει ξανά μεγάλο τον Παναθηναϊκό και το όνειρο της κατασκευής ενός γηπέδου να γίνει πραγματικότητα.

Οπως έχουμε τονίσει ξανά, θα πρέπει και οι επιφανείς να βάλουν χρήματα, αλλά αυτό θα φανεί αν θα συμβεί ή όχι στο επόμενο δίμηνο, στο οποίο αναμένονται και οι εξελίξεις για το γηπεδικό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ποσό το οποίο έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα είναι 707.669 

Ενισχύστε το PAO ALIVE εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.