ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Προς Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός

Φαβορί η Ριζούπολη για το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Προς Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι θα επιθεωρήσουν τη Λεωφόρο, ώστε να φανεί εάν είναι δυνατό να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Ξάνθη, ελέω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, σύμφωνα με την “Πράσινη”, η έδρα – φαβορί για τη διεξαγωγή του ματς με τους Ακρίτες δεν είναι το “Απόστολος Νικολαΐδης”, αλλά η Ριζούπολη.

Παράλληλα, στα υποψήφια γήπεδα είναι και το γήπεδο του Ατρομήτου, ωστόσο η Ριζούπολη φαίνεται ως πιο εφικτή λύση, λόγω της ευκολότερης πρόσβασης, μέσω του τρένου. Σημαντικός παράγοντας είναι και το VAR, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να γίνει ένα test event για τη χρήση του βοηθητικού για τους διαιτητές συστήματος.

Η σχετική απόφαση για την έδρα θα θα ληφθεί τις επόμενες μέρες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.