ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: “Πέρσι είχαμε θέμα, φέτος θα είναι καλύτερα”

Οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη σχετικά με την περσινή πορεία του Παναθηναϊκού, την ενίσχυση του ρόστερ με σουτέρ αλλά και τον Τζίμερ Φριντέτ.

Καλάθης:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη στην κάμερα της Nova:

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που βλέπω στην ομάδα. Πολλά παιδιά δεν έχουν παίξει στην Ευρωλίγκα, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά για την βελτίωση που βλέπω στην ομάδα από τα φιλικά που έχουμε δώσει έως τώρα»

Για την αθλητικότητα του ρόστερ και το σετ παιχνίδι «Συμφωνώ με τον κόουτς, εκείνος ξέρει περισσότερα, όντως είμαστε έτσι, πιο αθλητικοί. Θα πρέπει να βελτιώσουμε σαφέστατα το παιχνίδι μας στα τελευταία 8 δευτερόλεπτα στο σετ παιχνίδι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το περσινό πρόβλημα στο σουτ: «Όντως είχαμε θέμα με το σουτ πέρσι. Σίγουρα φέτος θα είναι καλύτερα με τους σουτέρ και όντως θα είναι καλύτερα και για εμένα με τους σουτέρ γύρω μου».

Για τον Τζίμερ Φριντέτ: «Όντως έχουμε παίξει αντίπαλοι στην Αμερική, είναι πολύ ωραίος τύπος, είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ που έχω παίξει μαζί του, όντως γνωρίζω πως παίζει και μ’ αρέσει το πως παίζει και το ότι θα παίξουμε μαζί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...