ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Το ελληνικό μπάσκετ θα έχει πρόβλημα τα επόμενα 5-10 χρόνια»

Το μήνυμα του Αργύρη Πεδουλάκη σε εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ.

Πεδουλάκης: «Το ελληνικό μπάσκετ θα έχει πρόβλημα τα επόμενα 5-10 χρόνια»

Το μήνυμα του Αργύρη Πεδουλάκη σε εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ.

«Ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα, αυτός είναι ο σκοπός.

Όπως παίζεται η Ευρωλίγκα, υπάρχουν κομμάτια που πρέπει να προπονήσουμε, τουλάχιστον τα πρώτα μας ημίχρονα. Θα έχουμε δυο παιχνίδια τη βδομάδα, να χρησιμοποιήσουμε τα ματς του πρωταθλήματος προπονητικά.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 60.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπρεπε να γίνει αυτό που είπε ο πρόεδρος πριν, για αυτό  είμαστε εμείς εδω, οι παίκτες, οι προπονητές το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες, η παραγωγή, το ελληνικό μπάσκετ θα έχει πρόβλημα τα επόμενα 5-10 χρόνια

Θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση, να είναι το σύγχρονο σχολείο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπάρχουν σύγχρονοι εχθροί

Έχουμε υψηλού βαθμού προπονητές, υπάρχει τεράστιο κενό παραγωγής, σκέφτομαι αυτό που είπε ο Νικ ότι θα σταματήσει από την Εθνική του χρόνου.

Θα μπορεί αυτός που πιέζεται όλη τη χρονιά να παίζει στην Εθνική;

Είπα πέρυσι ότι ήταν η σημαντική πορεία του Προμηθέα και του Περιστερίου, αλλά εσείς προτάξατε ότι πήγε στον τελικό. Θα έπρεπε να προβάλλετε το αθλητικό κέντρο του Προμηθέα.

Πήγε στον τελικό γιατί δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός.

Τα πιο σημαντικά συγχαρητήρια είναι για αυτό που δίνει στα νέα παιδιά

Ο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ προσπαθούν να κρατήσουν το ελληνικό μπάσκετ σε ευρωπαϊκό επίπεδο υψηλά. Στόχος μας να είμαστε στα playoffs.

Στις αρχές του 2000 οι ξένοι βοήθησαν πολύ το μπάσκετ μας. Πρέπει να υπάρχει μια ισρορρόπια, όποτε ο ελληνισμός μπήκε σε εσωστρέφεια καταστράφηκε. Όταν ήρθαν ξένοι έγινε πολύ καλύτερο. Η γενιά τυου 87′ ήταν κακομαθημένη. Η επόμενη γενιά έκανε μεγαλύτερα πράγματα και ήταν πολύ πιο επαγγελματίες. Το ξένο δεν είναι κάτι απόμακρο. Μόνο στην Ελλάδα αυτή η λέξη έχει θετική σημασία.

Πολύ μεγάλο λάθος από άγνοια, πήγαν σε μικρές ομάδες πολλοί νεαροί. Ο νέος παίκτης πρέπει να κάνει τη διαδρομή του. Που θα πάρει ευκαιρίες, που μπορεί να κάνει προπόνηση, σε μια ομάδα Euroleague δεν μπορεί να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.