ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

“Τόσα ονόματα – μύθοι, δεν έχει συμμετάσχει κανείς ακόμα στο PAO Alive”

Η απορία του βολεϊμπολίστα του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Πελεκούδα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται από όλους αυτούς τους μύθους που έχουν περάσει από τα τμήματα του Παναθηναϊκού να μην έχει συμμετάσχει κανείς ακόμα στο PAO Alive. Είναι θέμα επιβίωσης του συλλόγου αλλά και να προσφέρουμε κάτι στα παιδιά μας για τις επόμενες δεκαετίες», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο volleyplanet.gr, ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι θα προσφέρει το 1/10 του φετινού του συμβολαίου για τον σκοπό αυτόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.