ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μολό τα πλάνα του Δώνη για Νέα Σμύρνη

"Βλέπει" ενδεκάδα ο Γάλλος εξτρέμ, ως επιβράβευση για την εμφάνισή του στο ντέρμπι. Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν το προβάδισμα για τις υπόλοιπες θέσεις.

Με Μολό τα πλάνα του Δώνη για Νέα Σμύρνη

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League. Ο Γιώργος Δώνης καλείται να βρει την κατάλληλη δυνατή ενδεκάδα, στην οποία θα υπάρχουν αλλαγές, είτε για λόγους ανάγκης, είτε για λόγους τακτικής.

Για παράδειγμα, τη θέση του Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο νεαρός Χουάν Περέα. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τη διακοπή και ως εκ τούτου, ο νεαρός Κολομβιανός φορ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις χρησιμοποίησης και του Γιοάν Μολό από την αρχή του ματς. Ο Γάλλος εξτρέμ δείχνει ανεβασμένος ψυχολογικά, μετά το γκολ του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Δώνη να επεξεργάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο τοποθέτησής του στη βασική ενδεκάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Πούγγουρα – Σένκεφελντ δίδυμο στα μπακ και τους Ινσούα – Γιόχανσον στα άκρα. Τον άξονα θα καλύψουν οι Κουρμπέλη και Δώνης, με τον Γιάννη Μποζούκη μπροστά τους και τον Περέα σε θέση φορ. Ζαχίντ – Κολοβός – αλλά και ο Ούφε Μπεκ διεκδικούν τις υπόλοιπες δύο θέσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.