ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάνγκφορντ: “Στο μυαλό του Πιτίνο ήμουν… τελειωμένος”

Ο Κιθ Λάνγκφορντ και η ατάκα του για το διάστημα που συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό με τον Ρικ Πιτίνο και τον Σον Κιλπάτρικ.

Λάνγκφορντ:

Ο Κιθ Λάνγκφορντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα talkbasket.net, κάνοντας μεταξύ άλλων αναφορά στη θητεία του στον Παναθηναϊκό, με αφορμή την αυριανή συνάντηση των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της Basket League.

Ο νυν γκαρντ της ΑΕΚ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: “Όταν ήρθε ο Πιτίνο ήμουν τραυματίας. Έφερε τον Σον Κιλπάτρικ στην ομάδα και όταν επέστρεψα, έκανα κάποια καλά παιχνίδια. Αλλά στο μυαλό του, από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Κιλπάτρικ, ήμουν λίγο – πολύ… τελειωμένος. Απλά ερχόμουν από τον πάγκο και ήμουν το back-up του”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.