ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Από μικρό παιδί πάντα μαζί σου…

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Από μικρό παιδί πάντα μαζί σου…

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος στήριξε με τον δικό του τρόπο την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, η οποία φέτος εναρμονίζεται με την πανευρωπαϊκή ημέρα σχολικού αθλητισμού,  ανοίγοντας τις πόρτες της Λεωφόρου σε εκατοντάδες παιδιά από σχολεία των περιοχών του Ζωγράφου και της Καισαριανής.

Πιο συγκεκριμένα τις ιστορικές εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» επισκέφτηκαν το 3ο δημοτικό σχολείο Καισαριανής καθώς και το 2ο δημοτικό σχολείο Ζωγράφου και ξεναγήθηκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου  «Απόστολος Νικολαϊδης» και στο κλειστό γυμναστήριο  «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του γηπέδου και να δουν από κοντά την έδρα  του ΠΑΟ που έχει γράψει τις δικές της  «χρυσές» σελίδες στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού.

Επ: «Ευγνώμων που θα παίξω στον Παναθηναϊκό» (Vid)
Επ: «Ευγνώμων που θα παίξω στον Παναθηναϊκό» (Vid) 5.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα οι μικροί μαθητές είχαν μια ιδιαίτερη γνωριμία με όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Σύλλογος, δοκίμασαν όλα τα σπορ και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση φιλοξενίας σχολείων  θα συνεχιστεί για όλη  την διάρκεια του έτους.  Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:214-4022532.

ΣΧΟΛΙΑ