ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει γρήγορα ο Αθηναίου (Pics)

Ο Γιάννης Αθηναίου δουλεύει σκληρά ώστε να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται και να είναι ακόμα πιο δυνατός.

Δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει γρήγορα ο Αθηναίου (Pics)

Ο μεγάλος άτυχος φέτος για τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Αθηναίου. Λίγες μέρες μόνο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από το τριφύλλι τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χωρών.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας βέβαια δεν το βάζει κάτω. Κάθε μέρα που περνάει δουλεύει όλο και πιο σκληρά με σκοπό να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός αλλά και ακόμα πιο γρήγορα από ότι υπολογίζουν στο τριφύλλι.

Τρανή απόδειξη τα story που ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.728 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.