ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ντροπιαστική πορεία του Κωνσταντίνου προς την πλήρη ανυποληψία

Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατάφερε με ατάκες... ντροπής και με συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε άνθρωπο που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό να φτάσει σε επίπεδα πλήρους ανυποληψίας.

Η ντροπιαστική πορεία του Κωνσταντίνου προς την πλήρη ανυποληψία

Αποτελεί παράδειγμα του πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απομυθοποιήσει τον ίδιο του τον εαυτό. Ένας άνθρωπος που δόξασε το σύλλογο φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να προκαλέσει την πλήρη αποστροφή κάθε οπαδού της ομάδας. Από το στόμα του έχουν βγει ατάκες που τις διαβάζει κανείς και αναρωτιέται πως γίνεται να τις έχει πει ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι σέβεται την ομάδα. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ταυτίστηκε τα τελευταία χρόνια με τον Γιάννη Αλαφούζο και κατάφερε μέσα από τη στάση του να φτάσει στην πλήρη ανυποληψία.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.