ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο διασυρμός δεν έχει τέλος, η ομάδα δεν έχει άλλα περιθώρια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο νέο του blog για την απόσυρση της μήνυσης του Γιάννη Αλαφούζου στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την κατάθεση του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο διασυρμός δεν έχει τέλος, η ομάδα δεν έχει άλλα περιθώρια!

Όσο περνάει ο καιρός με αυτά, που ζούμε στον Παναθηναϊκό, αναρωτιέσαι αν θα έχει και πιο κάτω. Και βλέπεις ότι έχει και πιο κάτω. Δεν αναφέρομαι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά στο διοικητικό. Φυσικά το ένα δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστο από το άλλο. Χθες, λοιπόν, ζήσαμε άλλη μία ΞΕΦΤΙΛΑ για τον σύλλογο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος απέσυρε τη μήνυση κατά του Μαρινάκη και ο Βασίλης Κωνσταντίνου με μία κατάθεση-ρόμπα απάλλαξε τον σωματοφύλακα του Μαρινάκη, για αυτά, που είχαν γίνει το 2015 σε Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα και είχαν καταγγείλει οι ίδιοι, που τώρα κάνουν την τούμπα, αλλά και παρευρισκόμενοι στο Δ.Σ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος που τότε είχε δεχθεί επίθεση με νερό από τον Μαρινάκη απέσυρε τη μήνυση και αθώωσε μόνος του τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Μετά ήρθε και έδεσε το γλυκό, όταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατέθεσε για τον σωματοφύλακα του Μαρινάκη και την γροθιά, που του είχε ρίξει τότε μέσα στο Δ.Σ της Λίγκα, ότι «δεν ήταν μία επικίνδυνη στιγμή, ήταν κάτι απλό. Εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ξέρουμε, ότι στον χώρο μας συμβαίνουν αυτά». Και μετά από αυτή την κατάθεση τον αθώωσε. Δηλαδή τις έφαγε και είπε και ευχαριστώ….

Ο Αλαφούζος και ο Κωνσταντίνου τότε εκπροσωπούσαν τον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος τον εκπροσωπεί και τώρα. Τα όσα έγιναν στο δικαστήριο είναι άλλη μία μαύρη κηλίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού επί εποχής Αλαφούζου. Το ότι ο Κωνσταντίνου είπε αυτά, που είπε δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Εδώ ως τότε προέδρος ήθελε να δώσει τον Βιγιαφάνιες στον Ολυμπιακό και έφυγαν αυτοί, που αντιστάθηκαν και δεν πήγε ο Βιγιαφάνιες στην ομάδα του Πειραιά. Ο άνθρωπος είναι ντροπή που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και όπως καταλαβαίνουμε όλοι δεν τον νοιάζει και η προσωπική του εικόνα, που διασύρεται μέρα με τη μέρα. Το πρόβλημα είναι, ότι μαζί με την εικόνα τους διασύρουν Αλαφούζος και Κωνσταντίνου τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Και με μία διοίκηση, που κάθε μέρα διασύρει τον σύλλογο θα προσπαθήσει η ομάδα στη Νέα Σμύρνη να πάρει τη πρώτη φετινή νίκη. Πολύ δύσκολο θα είναι και διότι η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση (όπως είπε και ο Δώνης), αλλά και διότι πάντα στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα. Σε αυτό το ματς χρειάζεται η νίκη και με μισό μηδέν. Τίποτα άλλο. Ό,τι άλλο έρθει, θα υπάρξει πρόβλημα και πάλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...