ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι των “δικεφάλων” η ΑΕΚ (vid)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι των “δικεφάλων” η ΑΕΚ (vid)

Κυριακή (29/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει σπουδαίες μάχες από όλη την Ευρώπη, ενώ εντός των συνόρων ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Betshop.

Το μομέντουμ δείχνει ΑΕΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι των “δικεφάλων” ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ μπορεί να ξεκίνησε “στραβά” τη σεζόν χάνοντας με 1-2 από την Ξάνθη, έκτοτε όμως μετράει 3/3 νίκες, παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να έχει ό,τι χρειάζεται για να πάρει το σημερινό ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του προέρχεται από το πρώτο φετινό του στραβοπάτημα μένοντας στο εντός έδρας 2-2 με τον Άρη, γενικότερα δεν πείθει με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής, ενώ και η παράδοση είναι καθολικά κατά του, με το επί μέρους ρεκόρ να είναι στο 21-6-4. Προϊστορία, έδρα και μομέντουμ δείχνουν ΑΕΚ κι εμείς θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.40.

Βγάζει αντίδραση η Μίλαν

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα ανάμεσα σε Μίλαν και Φιορεντίνα. Η Μίλαν προβληματίζει έντονα στο ξεκίνημα της σεζόν, μετράει δυο νίκες και τρεις ήττες μέχρι στιγμής και οφείλει να “ξυπνήσει” άμεσα, πριν απομακρυνθεί κι άλλο από το στόχο της, που δεν είναι άλλος από μια θέση στην πρώτη τετράδα. Η Φιορεντίνα από την πλευρά της είναι ασταθής και ιδίως αμυντικά, έχει ρεκόρ 1-2-2 μέχρι στιγμής έχοντας δεχτεί ήδη εννιά τέρματα και κόντρα στη Μίλαν πιθανόν να περάσει ένα δύσκολο βράδυ αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά στην εικόνα της. Εμείς θα στηρίξουμε την έδρα και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.40.

Ανεβασμένη η Ρανχάιμ

Περνάμε στην Α’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Βαλερένγκα – Ρανχάιμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση μετρώντας μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, βρίσκονται πλέον στο +6 από τα μπαράζ παραμονής και τα κακά νέα είναι πως η εικόνα τους είναι απογοητευτική και στις δυο άκρες του γηπέδου. Η Ρανχάιμ από την πλευρά της είναι στην προτελευταία θέση και στο -2 από την απευθείας σωτηρία της, μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου παίρνοντας την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση και στη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση πιστεύουμε πως μπορεί να πάρει οτιδήποτε θετικό. Έτσι, θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.20.

Εύκολα η Μπάρτσα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια. Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο πρώτο δύσκολο ματς της σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σήμερα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση κόντρα στην επίσης ισχυρή, Μπασκόνια, και πλέον διαθέτει την ποιότητα για να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση όπου θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της. Επιλογή μας από το παιχνίδι το Μπαρτσελόνα -5,5 σε απόδοση 1.85.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE