ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκάνδαλο: Χάρισε κόκκινη στον Μανιάτη που… σφαλιάρισε τον Περέα!

Ο Μανιάτης έριξε... σφαλιάρα στον Περέα, αλλά ο διαιτητής Ευαγγέλου, παρά το γεγονός ότι συμβουλεύτηκε το var, έδειξε απλώς την κίτρινη κάρτα.

Σκάνδαλο: Χάρισε κόκκινη στον Μανιάτη που... σφαλιάρισε τον Περέα!

Ο Μανιάτης έριξε… σφαλιάρα στον Περέα, αλλά ο διαιτητής Ευαγγέλου, παρά το γεγονός ότι συμβουλεύτηκε το var, έδειξε απλώς την κίτρινη κάρτα.

Στο 39ο λεπτό, ο Γιάννης Μανιάτης χτύπησε εκτός φάσης στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον Περέα, όμως στην κανονική ροή η φάση ξέφυγε από τον διαιτητή Ευαγγέλου.

Ο διαιτητής κλήθηκε από τον var να δει τη φάση, όμως πήρε μια περίεργη απόφαση, δείχνοντας κίτρινη στον παίκτη του Πανιωνίου, αντί να τον αποβάλλει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.