ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να έχει διάρκεια και να κάνει σερί

Παναθηναϊκός: Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε, αλλά απαιτούνται πολλά ακόμη.

Παναθηναϊκός: Να έχει διάρκεια και να κάνει σερί

Παναθηναϊκός: Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε, αλλά απαιτούνται πολλά ακόμη.

Μπορεί οι “πράσινοι” να μην έπιασαν σούπερ απόδοση στη Νέα Σμύρνη, αλλά πήραν αυτό που τόσο πολύ ήθελαν κόντρα στον Πανιώνιο. Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, έστω κι αν χρειάστηκαν πέντε αγωνιστικές για να συμβεί αυτό. Φυσικά, τα προβλήματα δε λύθηκαν…

Η ομάδα έδειξε αδυναμίες κυρίως στη δημιουργία, αλλά και επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια. Σε αυτά τα δυο ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου γι αυτό και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από αυτά που βλέπει και πως οι παίκτες του είναι μακριά από αυτά που θέλει ο ίδιος.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απαιτείται σκληρή δουλειά, προκειμένου να βγάλει το τριφύλλι το καλό του πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Και από εδώ και πέρα, το ζητούμενο είναι η διάρκεια και το σερί.

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Απέναντι σε μια ομάδα που φέτος παίρνει αποτελέσματα και είναι ψηλά στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι κατά πολύ καλύτερος σε κάθε τομέα για να φτάσει στο επιθυμητό τρίποντο. Η νίκη ΚΑΙ σε αυτή την αναμέτρηση είναι αναγκαία και οι πράσινοι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να έρθει. Με δυο σερί επικρατήσεις, το κλίμα φτιάχνει ακόμη περισσότερο, η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει και φυσικά η ομάδα ανεβαίνει κι άλλο βαθμολογία, μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.