ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το τέλος που πρέπει να μπει και το λάθος του καλοκαιριού

Παναθηναϊκός: Δεν είναι καιρός για περισσότερη κουβέντα για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Παναθηναϊκός: Το τέλος που πρέπει να μπει και το λάθος του καλοκαιριού

Παναθηναϊκός: Δεν είναι καιρός για περισσότερη κουβέντα για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Δυστυχώς, ο νεαρός άσος, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα αποτελέσει ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό. Η χθεσινή δήλωση του Γιώργου Δώνη το δείχνει ξεκάθαρα. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι ο “Χάτζη” θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, γεγονός που εξηγεί και τον παραγκωνισμό του το τελευταίο διάστημα.

Θυμόμαστε όλοι ότι το καλοκαίρι οι “πράσινοι” έκαναν μια συγκεκριμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή. Ο τελευταίος δεν τη δέχτηκε και ο ατζέντης του τόνιζε ότι “δεν ανανεώνουμε με τέτοια πρόταση”. Απολύτως σεβαστό είναι αυτό. Ο κάθε παίκτης ζητάει αυτά που θεωρεί ότι πρέπει να πάρει και η κάθε ΠΑΕ αξιολογεί την κάθε περίπτωση όπως πιστεύει αυτή. Δεν ανακαλύπτουμε με την Αμερική με αυτό, ούτε είναι κάτι το οποίο συμβαίνει πρώτη φορά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναμφίβολα, ο Χατζηγιοβάνης είναι ένα μεγάλο ταλέντο, το οποίο, όμως, θέλει δουλειά και διάρκεια για να δείξει που μπορεί να φτάσει. Το πιο εύκολο για τον ίδιο θα ήταν αυτό να συμβεί στον Παναθηναϊκό. Σε ένα γνώριμο γι αυτόν ποδοσφαιρικό περιβάλλον και σε μια ομάδα που την ξέρει και τον ξέρουν. Ο ίδιος θέλει να αναζητήσει την τύχη του αλλού.

Το λάθος του “τριφυλλιού” είναι ότι δεν πούλησε τον παίκτη το καλοκαίρι. Εδώ, βέβαια, πρέπει να πούμε ότι και ο ίδιος ο Χατζηγιοβάνης δεν είχε πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση μέχρι πριν από λίγο καιρό. Συνεπώς, το τοπίο ήταν κάπως… θολό. Η ουσία είναι ότι εδώ που έχουμε φτάσει ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει ένα περιουσιακό του στοιχείο, δίχως να βάλει το παραμικρό ποσό στο ταμείο του. Κι αυτό είναι ξεκάθαρα λάθος!

Θα πρέπει, ταυτόχρονα, να τονίσουμε ότι δεν είναι καιρός για συνεχόμενη κουβέντα για τον Χατζηγιοβάνη. Σφάλμα του Παναθηναϊκού που δε θα πάρει χρήματα από τον παίκτη, αλλά και από την άλλη αφού ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, δίχως να φτάσουμε στο σημείο της υπερβολής για την περίπτωσή του. Η ζωή θα συνεχιστεί…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.