ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική Νέων

Πέντε ποδοσφαιριστές από τον Παναθηναϊκό κλήθηκαν στην Εθνική Νέων για το παιχνίδι με την Ουκρανία.

Πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική Νέων

Πέντε ποδοσφαιριστές από τον Παναθηναϊκό κλήθηκαν στην Εθνική Νέων για το παιχνίδι με την Ουκρανία.

Πρόκειται για τους Γιώργο Βαγιαννίδη, Ανδρέα Αθανασακόπουλο, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Βασίλη Ζαγαρίτη και Σπύρο Τζαβίδα. Ο Νίκος Κεχαγιάς κάλεσε, μεταξύ άλλων, τους συγκεκριμένους παίκτες από τον Παναθηναϊκό για τα φιλικά ματς της Εθνικής Νέων με την Ουκρανία στο Κίεβο. Τα ματς θα γίνει την την Τρίτη (8/10) και την Παρασκευή (10/10)

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Νέων: Χρήστος Μανδάς (Ατρόμητος), Χρήστος Ταχλιμανίδης (ΠΑΟΚ), Νίκος Μιχελής (Μίλαν), Νίκος Γκοτζαμανίδης (Ολυμπιακός), Στυλιανός Κοκκοβάς (Μπόχουμ), Βασίλης Ζαγαρίτης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Λιάβας (Παναιτωλικός), Νίκος Αθανασίου (Ατρόμητος), Γιώργος Βαγιαννίδης (Παναθηναϊκός), Κυριάκος Γιαξής (ΠΑΟΚ), Γιώργος Φέκκας (Ολυμπιακός), Ανδρέας Αθανασακόπουλος (Παναθηναϊκός), Κωνσταντίνος Θυμιάνης (Ξάνθη), Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Ποζατσίδης (ΑΕΚ), Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Σουρλής (Ολυμπιακός), Σπύρος Τζαβίδας (Παναθηναϊκός), Γιάννης Φακκής (Ξάνθη), Παναγιώτης Τζίμας (Αστέρας Τρίπολης).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.