ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η κρίση θα περάσει μόνο με σερί νικών!

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα μικρά βήματα προόδου που σημείωσε η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο και υπερτονίζει την ανάγκη επίτευξης σερί νικών, ώστε η ομάδα να αφήσει -οριστικά- πίσω της το πολύ κακό ξεκίνημα.

Η κρίση θα περάσει μόνο με σερί νικών!

Η πρώτη νίκη ήρθε για τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Σε μία έδρα, που συνήθως χάνει βαθμούς, πέρασε με σχετική ευκολία. Το 0-1 δεν δείχνει ουσιαστικά την εύκολη νίκη, αλλά ο Πανιώνιος απείλησε σε μία φάση.

Από την άλλη, βέβαια, ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε με τέτοιο τρόπο ώστε να “γεμίσει” τους φίλους του. Έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει το παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ κακό Πανιώνιο. Η νίκη είναι σημαντική, αλλά για να έχει αξία θα πρέπει η ομάδα να κάνει σερί νικών. Ο Παναθηναϊκός παρά το ότι πήρε μία ανάσα με την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και τη νίκη με τον Πανιώνιο δεν έχει βγει ακόμα από την κρίση. Και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, αλλά και από τα όσα λέει στους παίκτες.

Όταν ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό που βλέπει και μετά από νίκη χτυπάει καμπανάκι στους παίκτες, τότε είναι ξεκάθαρο, ότι η ομάδα ακόμα δεν είναι καλά. Φαίνεται στην αμυντική λειτουργία να έχει βελτιωθεί, αφού όντως στα δύο τελευταία ματς η ομάδα έχει δεχθεί ελάχιστες φάσεις, αλλά παραμένει το πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Μία μικρή βελτίωση υπάρχει, αλλά όχι που να σε πείθει, ότι η ομάδα θα πάει “τρένο” στη συνέχεια. Στη Νέα Σμύρνη ήταν σε πολύ καλή ημέρα ο Ζαχίντ, σημείωσε το ένα γκολ είχε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες και αυτός ήταν η αιτία, που η ομάδα και σκόραρε και είχε ευκαιρίες. Και είχε και δύο δοκάρια με Μπουζούκη και Ινσούα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη θα δούμε αν υπάρχει πρόοδος. Μία νίκη ακόμα και με μέτρια απόδοση θα είναι ένα βήμα ακόμα, για να βγει η ομάδα από την κακή περίοδο, που μπήκε στην αρχή του πρωταθλήματος, όταν φθάσαμε μία ανάσα πριν την αποχώρηση του Δώνη. Ο Παναθηναϊκός μόνο με συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ξάνθη, Ατρόμητο, Λάρισα μπορεί να ηρεμήσει. Και να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...