ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράις: “Αυτή τη στιγμή είμαστε στο 3-4”

Ο Ταϊρίς Ράις μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού, ορίζοντας το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ράις:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ταϊρίς Ράις στην “Πράσινη”:

«Δουλεύουμε πολύ στην χημεία για να γίνουμε ένα ως ομάδα. Βέβαια έχουμε ακόμη αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε γιατί βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Στο διάστημα που βρισκόμαστε πάντως θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο για τα πρώτα ματς της σεζόν κι αν συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλούς παίκτες που βάζουν την μπάλα στο καλάθι κι αυτό είναι ένα ισχυρό χαρτί. Όσο έχουμε σωστή νοοτροπία και κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα, δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς κάθε βράδυ μπορεί πρωταγωνιστής να είναι διαφορετικός. Στην άμυνα έχουμε τα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε πολύ σε αυτό που θέλει ο προπονητής μας. Είναι δύσκολο να πεις τι μπορούμε να καταφέρουμε στη σεζόν, γιατί έχουμε 6-7 νέα πρόσωπα. Δύο βασικοί μας παίκτες αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και 2-3 ακόμη θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό το επίπεδο, στο οποίο δεν έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν. Παράλληλα έχουμε όλοι μας υψηλό μπασκετικό IQ και διάθεση να παλέψουμε σκληρά, γι’ αυτό και πιστεύω πως δεν έχουμε πλησιάσει τα πραγματικά μας επίπεδα. Με άριστα το 10 θα έλεγα ότι είμαστε ακόμη στο 3 ή 4. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά μέχρι στιγμής τα πάμε εξαιρετικά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.