ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παλαίμαχοι: “Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο”

Η δήλωση του προέδρου, Απόστολου Κόντου.

Παλαίμαχοι:

Ο Απόστολος Κόντος ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εκ μέρους του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών κ Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο για τη διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Κόντου:

«Θέλουμε ως Σύλλογος παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών Παναθηναϊκού Α.Ο να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΚΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κο Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα χρονιά και ευχόμαστε να πάει η ομάδα πολύ καλά τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απόστολος Κόντος

Πρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών κ Πρωταθλητών Παναθηναϊκού Α.Ο

Όλων των Αθλημάτων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.