ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Χάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά χάνει και ο Χατζηγιοβάνης

Όλα δείχνουν ότι Παναθηναϊκός και Χατζηγιοβάνης φτάνουν σε ρήξη. Μια ρήξη από την οποία καμία από τις δυο πλευρές δε θα βγει ωφελημένη.

Χάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά χάνει και ο Χατζηγιοβάνης

Όλα δείχνουν ότι Παναθηναϊκός και Χατζηγιοβάνης φτάνουν σε ρήξη. Μια ρήξη από την οποία καμία από τις δυο πλευρές δε θα βγει ωφελημένη.

Ο νεαρός άσος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της ομάδας και είναι, αναμφίβολα, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές με πάρα πολλά περιθώρια εξέλιξης. Δε χωράει εμαφιβολία επ’ αυτού.

Από το καλοκαίρι, όταν και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, η πλευρά του «Χάτζη», μέσω του εκπροσώπου του, ήταν αρνητική στην πρόταση του Νίκου Νταμπίζα. Μια μικρή οικονομική διαφορά, μα κυρίως η επιθυμία του παίκτη να εξαντλήσει τα περιθώρια για εξωτερικό, αποτέλεσαν τα «εμπόδια» για μια συμφωνία που θα ήταν επωφελής και για τις δυο πλευρές.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις πρόσφατες συζητήσεις, άκρη δε βρέθηκε.  Παρά το γεγονός ότι υπήρχε μια καλύτερη διάθεση, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δε βάζει ρήτρα στο συμβόλαιο, αποτέλεσε αρνητικό παράγοντα για να επιτευχθεί η συμφωνία. Μετά και τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη ότι «ο Χατζηγιοβάνης θέλει να φύγει από την ομάδα», φαίνεται ότι η ρήξη είναι οριστική. Το γυαλί όχι μόνο ράγισε, αλλά έσπασε και δύσκολα θα ξανακολλήσει.

Σαφώς και ο Παναθηναϊκός χάνει απ’ όλη αυτή την ιστορία. Οι «πράσινοι» δε θα βάλουν χρήματα στα ταμεία τους, χάνοντας έναν ποδοσφαιριστή ελεύθερο. Ένα παιδί που από μικρό ήταν στα «σπλάχνα» του συλλόγου, αλλά θα αποχαιρετίσει, δίχως η ομάδα του να έχει μια σημαντική οικονομική απολαβή. Αρα, λοιπόν, αν συμβεί αυτό θα είναι ένα λάθος το οποίο θα το χρεωθεί το «τριφύλλι» και προσωπικά ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος κάνει το απόλυτο κουμάντο στις διαπραγματεύσεις και είναι αυτός που έχει την ευθύνη για τα πάντα. Όπως θα του πιστωθούν τα καλά, έτσι πρέπει να του χρεωθούν και τα κακά.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, όμως, από μια ενδεχόμενη λήξη συνεργασίας, θα χάσει και ο Χατζηγιοβάνης. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, προτού αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στο εξωτερικό (Ολλανδία ή Βέλγιο). Επί της ουσίας, ο «Χάτζη» έχει μια γεμάτη χρονιά και μάλιστα σε μια ιδιαίτερη και μη κανονική χρονιά για το κλαμπ. Από πού κι ως που, λοιπόν, έγινε ξαφνικά φτασμένος και έτοιμος για το άλμα; Πότε πρόλαβε να αποκτήσει τις εμπειρίες, τα προσόντα και κυρίως τη διάρκεια για να φύγει γιαένα καλύτερο πρωτάθλημα; Αν υπάρχει μια ομάδα στην οποία μπορεί να δουλέψει και να εξελίχθεί ο Χατζηγιοβάνης, αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Μια ομάδα που την ξέρει και τον ξέρουν. Το ιδανικό γι αυτόν θα ήταν να μείνει άλλα 2-3 χρόνια στο Κορωπί, να γίνει ακόμη καλύτερος, να μπει σε συνθήκες πίεσης και κανονικότητας και μετά να προχωρήσει για μεταγραφή στο εξωτερικό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...