ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Κωνσταντίνου σε Γεωργίου: “Πως να τα βάλω με τον Μαρινάκη;” (aud)

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με ραδιοφωνική του παρέμβαση πήρε θέση για όλα όσα έγιναν με την απόσυρση της μήνυσης εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρέμβαση Κωνσταντίνου σε Γεωργίου:

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με ραδιοφωνική του παρέμβαση πήρε θέση για όλα όσα έγιναν με την απόσυρση της μήνυσης εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ και παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» τόνισε ότι δεν υπήρχαν μάρτυρες από την πράσινη πλευρά για να τον στηρίξουν, γι αυτό και δεν μπορούσε να τα βάλει με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού!

«Δεν υπήρχε κανένας μάρτυρας για να στηρίξει. Πως ο κ. Κωνσταντίνου θα τα έβαζε με τον Μαρινάκη και θα αποδείκνυε ότι είναι έτσι; Υπήρχαν μάρτυρες από την πλευρά του Ολυμπιακού που θα έλεγαν το αντίθετο. Υπήρχε ο κ. Αγραφιώτης που θα έλεγε το αντίθετο. Από τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε κανένας. Πολλά σάιτ και πολλοί δημοσιογράφοι έβγαλαν πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, εγώ σας παίρνω τηλέφωνο και σας λέω ότι είναι απαράδεκτο για έναν ποδοσφαιριστή πρώην και παράγοντα, μετά από 50 χρόνια ιστορίας να δημιουργούν τέτοιες εντυπώσεις. Είναι κρίμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ