ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για τα διαρκείας με Ξάνθη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάνει γνωστά όλα όσα ισχύουν για το ματς με την Ξάνθη στη Ριζούπολη.

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για τα διαρκείας με Ξάνθη

Η ανακοίνωση

Όσα θα ισχύσουν για τους φιλάθλους με διαρκείας στον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη στη Ριζούπολη

Η αναγκαία έναρξη εργασιών για τη βελτίωση της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, μας οδήγησε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο «Γ. Καμάρας», με την ευγενική παραχώρηση του Απόλλωνα Σμύρνης, για έναν αγώνα του Παναθηναϊκού, αυτόν του προσεχούς Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019 με αντίπαλο την Ξάνθη στις 17:15.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού θα φιλοξενηθούν σε θύρες του γηπέδου της Ριζούπολης σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΑΚΑΦΙΛΟΞΕΝΙΑ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ»
P1/P2 & VIPΘΥΡΑ Ε
ΘΥΡΑ 23ΘΥΡΑ 1
ΘΥΡΑ 29ΘΥΡΑ 2
ΘΥΡΕΣ 5/7/9/11/13ΘΥΡΕΣ 9 & 10

Προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου, οι κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία, από αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου που ξεκινάει η διαδικασία διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της viva συμπληρώνετε στο πεδίο «κωδικός προσφοράς» το barcode της κάρτας διαρκείας, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε αντίστοιχη θύρα. Μετά την επιλογή της θέσης συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ, ώστε να εκδώσετε την πρόσκληση που θα διασφαλίσει τη θέση σας στον αγώνα.

Η έκδοση των προσκλήσεων για τους κατόχους διαρκείας θα είναι εφικτή έως και την Παρασκευή 04/10 και ώρα 15:00.

Όσοι φίλαθλοι δεν είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το εισιτήριο τους στις θύρες 4 και 8, καθώς και στις θέσεις που δεν θα εξαργυρωθούν από τους κατόχους διαρκείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.