ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μόνιμα τραυματίας ο Ούφε Μπεκ

Παναθηναϊκός: Ο Ούφε Μπεκ αποκτήθηκε από την ομάδα για να κάνει restart και να δείξει τι πραγματικά αξίζει, αλλά μέχρι στιγμής την έχει βγάλει στις... θεραπείες.

Παναθηναϊκός: Μόνιμα τραυματίας ο Ούφε Μπεκ

Παναθηναϊκός: Ο Ούφε Μπεκ αποκτήθηκε από την ομάδα για να κάνει restart και να δείξει τι πραγματικά αξίζει, αλλά μέχρι στιγμής την έχει βγάλει στις… θεραπείες.

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές Οκτώβρη και να υπάρχει χρόνος για τη συνέχεια, όμως τα όσα συμβαίνουν με τον Ούφε Μπεκ και το γεγονός ότι το ιστορικό του παίκτη είναι γεμάτο τραματισμούς, ανησυχούν για την επιλογή.

Ο Δανός μέσα σε ένα μήναστο τριφύλλι έχει τραυματιστεί τρεις φορές και έχει παίξει όλες κι όλες δυο φορές, ως αλλαγή με Ολυμπιακό και Πανιώνιο!

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπεκ υπέστη τενοντίτιδα και άρχισε να κάνει θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Ξάνθη. Θυμίζουμ ότι είχε προηγηθεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική στις 27 Αυγούστου, αλλά οι ένας τραυματισμός στον προσαγωγό στις 9 Σεπτέμβρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.