ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Να αποκτήσουμε το αίσθημα του… μποξέρ»

Οσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Πεδουλάκης: «Να αποκτήσουμε το αίσθημα του… μποξέρ»

Οσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

«Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυνατά παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στρεσαρισμένοι, κάναμε λάθη, ήμασταν βιαστικοί. Με μια πάσα θέλαμε να τελειώσουμε το ματς. Είναι μια κατάσταση που θέλουμε να αλλάξουμε. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα, ισορροπήσαμε τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά. Πέραν του Νικ, θεωρώ πως ο Φριντέτ ως δημιουργός ήταν κλειδί. Χρησιμοποιούσαμε την επιθετική άμυνα που πήγαινε πάνω του, για να σπάει την άμυνα. Κλειδί ήταν και ο Παπαγιάννης, που έδεσε την άμυνά μας. Πρέπει να αποκτήσουμε το αίσθημα του… μποξέρ, που κάνει νοκ – ντάουν. Οι πόντοι πρέπει να μεγαλώνουν, όχι να μειώνονται. Μας αρέσει το σόου, όπως λέω εγώ. Όμως, πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να τελειώνουμε το ματς. Ο Ίαν μπορούσε να βγάλει νοκ – ντάουν τον αντίπαλό του, αλλά δεν είχαμε τις σωστές αποστάσεις. Είναι λογικό, είμαστε λίγο καιρό μαζί. Πέσαμε στην παγίδα τους και δεν βρήκαμε τον ελεύθερο παίκτη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έπαιξε «μυαλωμένα» όταν «καθάρισε» το παιχνίδι: «Εκτιμώ ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια πάει σε ένα μπάσκετ ενστίκτου. Αυτό είναι καλό, μπορεί να αρέσει, αλλά δεν φέρνει αποτελέσματα. Αυτό φαίνεται στα εκτός έδρας ματς. Εκεί θες τον έλεγχο του ρυθμού. Όταν δεν είσαι σε καλή μέρα, πρέπει να είσαι μέσα στο παιχνίδι, με τον τρόπο του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή ψάχνοντας τις αδυναμίες. Οι καλές ομάδες, που φτάνουν στα πλέι οφ, όπως η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ και η Ζαλγκίρις παίζουν στοχευμένο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός ήταν μετρ μέχρι το ’15, έχει φύγει αυτό πλέον. Είναι μια συνήθεια. Θέλει δουλειά, πολλή δουλειά. Στα πρώτα πέντε λεπτά ξεφύγαμε από αυτό το μπάσκετ. Τα παιδιά είχαν καλή διάθεση. Έχουν επιθετικό ταλέντο. Είναι λάθος να θέλουμε να τελειώσουμε με μια πάσα το ματς. Εκτιμώ ότι αυτό φταίει για τις εκτός έδρας ήττες του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...