ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: “Κ@λοδιοργάνωση η Ευρωλίγκα…”

Ο Πάμπλο Λάσο τα είπε... έξω απ' τα δόντια.

Λάσο:

Αναλυτικά η δήλωση του Πάμπλο Λάσο μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Φενέρ:

«Η Ευρωλίγκα είναι κ@λοδιοργάνωση. Μπορεί να την πατήσεις ανά πάσα στιγμή. Μπορείς να κερδίσεις αλλά και να χάσεις ματς που δεν περίμενες. Δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό να αρχίζεις με νίκη, σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε όλοι πως είναι μια κανονική περίοδος 34 αγωνιστικών. Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στην οκτάδα και αν τα καταφέρουμε μετά θα θέσουμε νέους στόχους. Η σεζόν άρχισε καλά για μας, με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, δύο νίκες στο πρωτάθλημα και νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, όμως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και πρέπει να βελτιωθούμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...