ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: “Ήταν περίεργα κόντρα στον Γκιστ”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την πρώτη κόντρα απέναντι στον "αδερφό" του, Τζέιμς Γκιστ.

Παπαγιάννης:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:

Για το ματς: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Σίγουρα δείξαμε μία καλή εικόνα και μπορούμε να διαγράψουμε το πρώτο δεκάλεπτο, που δεν ήταν καλό», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Έλληνας σέντερ, προτού τονίσει:

Για το αν φέτος νιώθει έτοιμος για το βήμα παραπάνω: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχω δουλέψει πολύ το καλοκαίρι και αυτό σκοπεύω να κάνω σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Θέλω να δουλεύω και βοηθήσω την ομάδα σε άμυνα και επίθεση».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.676 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Τζέιμς Γκιστ: «Ήταν όντως περίεργα. Ήταν ο μεγάλος μου αδερφός. Να είναι υγιής. Ήταν εξαιρετικός. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για τη συνέχεια: «Ξεκινήσαμε με το δεξί, θέλω να φτάσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα που είμαστε. Ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή και θέλουμε να είμαστε στο 100%. Χτίζεις από τα λάθη σου και μαθαίνεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...