ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Δείτε live στην ελληνική τηλεόραση τον τελικό του eSports WRC live

Αυτό το Σάββατο στην COSMOTE TV

Δείτε live στην ελληνική τηλεόραση τον τελικό του eSports WRC live

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του eSports WRC έφτασε και αυτό το Σάββατο, η COSMOTE TV σας τον προσφέρει με ελληνική περιγραφή. Μετά από 12 challenges σε πάνω από 8 μήνες, οι κορυφαίοι οδηγοί στο WRC game της BigBen Interactive συμμετέχουν σε έναν μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Ουαλία. Οι 9 φιναλίστ θα αγωνιστούν από το πρωί για να οδηγηθούμε στους 4 καλύτερους και τον μεγάλο τελικό. Οι παίκτες συμμετέχουν σε ειδικές gaming καρέκλες της PlaySeat, τιμονιέρα της Thrustmaster και την υποστήριξη της Nvidia για τον τομέα της απεικόνισης.

Η COSMOTE TV μπαίνει και φέτος δυνατά στις μεταδόσεις eSports και θα μεταφέρει ζωντανά τη δράση από τον μεγάλο τελικό στις 20.00 του Σαββάτου 5/10. Οι συνδρομητές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη μετάδοση από το COSMOTE Sports 9HD, ενώ όλοι οι υπόλοιποι σε live streaming από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube και μέσα από τον παρακάτω player.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ