Μπάσκετ

Καλάθης σε Γκιστ: «Οικογένεια για πάντα» (pic)

Καλάθης σε Γκιστ: «Οικογένεια για πάντα» (pic)

Το δικό του μήνυμα στον Τζέιμς Γκιστ έστειλε ο Νικ Καλάθης μετά το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το δικό του μήνυμα στον Τζέιμς Γκιστ έστειλε ο Νικ Καλάθης μετά το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγκάλιασε τον πρώην συμπαίκτη του και λίγες ώρες μετά έγραψε στο Instagram: «Οικογένεια για πάντα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version