ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις βαθμοί και χτίσιμο σερί

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κόντρα στην Ξάνθη στη Ριζούπολη (17:15), σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Τρεις βαθμοί και χτίσιμο σερί

Ο Παναθηναϊκός άργησε, αλλά πήρε την πρώτη του νίκη την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο. Πλέον, το ζητούμενο είναι να έρθουν κι άλλα τρίποντα, ώστε να χτιστεί ένα νικηφόρο σερί το οποίο θα ανεβάσει τους πράσινους ψηλά στη βαθμολογία της Super League 1.

Ο σημερινός αντίπαλος δεν είναι εύκολος, καθώς σε αντίθεση με το τριφύλλι, η Ξάνθη έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα -με τέσσερις νίκες και μία ήττα- και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Η παράδοση είναι υπέρ της ομάδας του Δώνη, αν και τα τελευταία χρόνια οι Ακρίτες έχουν πάρει αποτελέσματα ως φιλοξενούμενοι, ενώ η νίκη επί των “κυανέρυθρων” έχει ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες. Ωστόσο, στο σημερινό ματς της Ριζούπολης (17:15), ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός και συγκεντρωμένος, ώστε να φτάσει σε ακόμη ένα τρίποντο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής και Βέργος.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.